Voor de consument is er nu ook Microsoft Edge en als dat niet bevalt kan men ook nog Google Chrome, Mozilla Firefox of desnoods Opera downloaden en installeren. Zoals eerder aangekondigd, ligt de toekomst van Internet Explorer op Windows in Microsoft Edge. Internet Explorer-modus (IE-modus) biedt ondersteuning voor oudere browsers binnen Microsoft Edge.

Je krijgt meteen popups en syncen en je moet inloggen en een balk met allemaal onzin onderin. Internet Explorer was de meest gebruikte webbrowser ter wereld sinds 1999 met een piek in 2002 en 2003 van 95% van de markt. Sindsdien is het gebruik afgenomen door de lancering van Safari , Mozilla Firefox , Google Chrome en op Chromium-gebaseerde browsers. Je hebt dus nog een maand de tijd om voor een soepele overgang van IE11 naar Edge te zorgen.

Eigenschappen Van De Prullenbak Instellen

Je kunt hiervoor bijvoorbeeld notepad gebruiken. Let wel dat je bij ‘Save as type’ kiest voor ‘All Files’, zoals in het screenshot hieronder. Mocht je problemen ondervinden met het koppelen van je STACK via WebDAV, dan kan het zijn dat de “webclient service” binnen je Windows-omgeving uitstaat.

De SunSpider Javacript Benchmark is officieel antiek en vormt onder meer de basis voor Kraken. De test draait echter zo snel, dat we hem toch hebben meegenomen. Hoewel Octane 2.0 in april van dit jaar met pensioen gestuurd is, hebben we de test toch nog meegenomen in ons overzicht.

  • Er is steeds meer software met een web-interface voor de configuratie en zo.
  • De naam van de app wordt getoond in het startmenu.
  • Het is mogelijk om foto’s terug te krijgen die zelfs niet in de prullenbak worden gevonden.
  • Selecteer nu het zelfde stukje tekst en gebruik de toetscombinatie CTRL + C zorg ervoor dat de cursor nu onderaan de pagina staat en gebruik toetscombinatie CTRL + V .

Meer informatie over hoe je dit aanzet, is te vinden via de website van Microsoft. Eenmaal toegevoegd, is STACK net zo te gebruiken als een gewone harde schijf / partitie in Windows en verplaats je jouw bestanden hiervandaan of hiernaartoe. Als je het bestand van je computer verwijdert, zal het bestand nog wel in de netwerkschijf en daarmee op STACK blijven staan. Als je het bestand uit de netwerkschijf verwijdert, zal het bestand ook uit STACK worden verwijdert en vice versa.

Hoe Veilig Is Werken Met Windows 365

Met onze in-app winkelbrowser kun je naar elk merk zoeken en al je favorieten later betalen. Op de startpagina worden de nieuwste films uitgelicht http://driversol.com/nl/drivers/network-cards/dlink/d-link-dwa-182-wireless-ac-dual-band-usb-adapterrevb uit het Pluspakket en kun je inspiratie opdoen. Door op ‘Vandaag’ te klikken, opent er een menu en kies je makkelijk een andere datum. Ben je het wachtwoord voor je KPN ID vergeten? Klik daarvoor op de pauze-knop op je afstandsbediening.

Als het besturingssysteem voor jou beschikbaar is, krijg je een notificatie. Let dan goed op dat u niet in deze nieuwe Marktplaats phishing truc trapt! Online criminelen hebben weer iets nieuws bedacht. Met een smoes over een ‘verzendlabel’ worden verkopers naar een phishing-website geleid.