Je kunt meerdere accounts toevoegen en deze samenvoegen tot 1 mailbox. In onderstaande stappen lees je hoe je dit doet. Als je een e-mailadres hebt toegevoegd aan Windows 10 Mail, kun je starten met mailen.

  • De download staat in de downloadmap in de browser maar ook in de map ‘Downloads’ in de Verkenner.
  • Microsoft heeft aanpassingen aan het algoritme doorgevoerd waarmee de indexer voor zoeken zijn werk doet.
  • Op dit moment ben ik druk met de uitbreiding van mijn bedrijf.

Volgens Microsoft optimaliseert Windows zelf al de ingenomen bandbreedte hiervoor, maar dat kun je dus handmatig overrulen. Nieuw is dat je ook limieten kunt invoeren in daadwerkelijke Mbit/s-hoeveelheden die bij het downloaden van updates op de achter- en voorgrond worden gebruikt. Microsoft blijft sleutelen aan de ‘niet storen’-functies.

Je leest hier over de nieuwste tech, de hotste gadgets en van alles dat bij het wereldje hoort. Daarnaast reviewen we ook regelmatig interessante producten en vertellen je graag wat we ervan vinden. Bij het open hebben van meerdere documenten en applicaties kan het soms lastig zijn om snel te wisselen naar je gewenste venster. Microsoft introduceert hiervoor de nieuwe ‘Task View’-knop op de taakbalk.

Apple Footer

Hier geef je aan hoeveel gegevens naar Microsoft mogen worden verzonden. Kies voor Basaal, om zo min mogelijk gegevens te versturen. Loop ook de overige instellingen kritisch door.

Je kunt Windows 11 testen, zelfs al voldoet je pc nu niet aan de systeemeisen. Daarvoor is het nodig dat je Windows 10 draait en dat je Windows-insider bent op het Dev of Beta-kanaal. Lees onze howto om te weten hoe je Windows-insider kunt worden. Microsoft zal gaandeweg de release van Windows 11 dichterbij komt de systeemeisen wel gaan handhaven. De kans bestaat dat je dan vastzit op een testversie van Windows 11, als je pc niet voldoet aan alle eisen.

Internet Werkt Niet In Windows 10

Een volledige verse installatie stuurprogramma’s downloaden van je pc is het niet. Je hoeft namelijk geen productsleutel in te voeren of andere verificatieprocessen te doorlopen. Het feit dat je een geldige installatie van Windows 7 of 8.1 op je pc hebt is voldoende. De reden is dat nieuwere versies van Thunderbird net als veel andere programma’s een processor vereisen die Streaming SIMD Extensions 2 ondersteunt omwille van betere prestaties. Als vuistregel kun je aanhouden dat Apple gemiddeld vijf jaar volledige iOS-ondersteuning biedt. Met de release van iOS 15 is gebleken dat dit in sommige gevallen wat langer is.

Gebruikers Van WLM, Met Microsoft E

Microsoft haalt niet zo heel veel inkomsten uit het verkopen van Windows aan consumenten, het is altijd een beetje bijzaak geweest. De markt is de afgelopen 20 jaar ook enorm veranderd. Inmiddels ben ik zelf de dertig gepasseerd, dus waarschijnlijk zeg ik over 10 jaar dat Windows 10 de beste versie van Windows is geweest. Inderdaad – dat gratis overstappen was vooral bedoeld om het marktaandeel van Windows 7 versneld af te bouwen (en wellicht om de 8.1 gebruikers enigszins te pleasen).